Napolitain

Onze Napolitain, het exclusieve koffiechocolaatje voor de horeca, hotellerie en zakelijke markt

Napolitain met gepersonaliseerde wikkel

Een Napolitain, wikkelchocolaatje of ‘Mignonnette’ voor onze Vlaamse afnemers is een goed uitziend presentje voor bij de koffie, thee of als giveaway. Onze Napolitains zijn gemaakt van UTZ/RA Belgische chocolade. Voorzien van een gepersonaliseerde chocoladewikkel, serveert u uw gasten iets kwalitatiefs, lekkers en exclusiefs. Voor een horecaprijs die een ruime marge overlaat.

 • Napolitain met gepersonaliseerde wikkel
 • Voor een koffiepresentatie die gasten waarderen
 • Als attentie voor hotelgasten, wellness-gasten, beursbezoekers enz.
 • Leverbaar in vierkant en rechthoek
 • Duurzame, lekkere Belgische chocolade: melk en puur
 • Lange houdbaarheid, gegarandeerd no waste
 • Lage horecaprijs. Bij ons altijd inclusief bedrukking
 • Warmtebestendige zilver- of goudkleurige folie
Napolitain

Serveer uw goede naam

Onze Napolitains (Mignonnettes) zijn van een uitstekende kwaliteit. U koopt ze bij ons altijd all-inclusive: één prijs, inclusief full colour bedrukking. Een geweldige kans om voor de prijs van een standaardkoekje écht indruk te maken.

Koffie en thee serveren met een beetje meer (marketing)aandacht? Bestel onze gepersonaliseerde Napolitains.

Napolitain: het koffiechocolaatje dat meer kan

Een Napolitain wordt als zacht smeltende beleving gewaardeerd bij de koffie of thee. Er zijn echter nog vele meer toepassingsmogelijkheden.

 • In hotels als gastvrij gebaar op het hoofdkussen
 • Als tafeldecoratie met een boodschap
 • Gepresenteerd in een glazen schaal als visitekaartje op de balie
 • Met meerdere verpakt als relatiegeschenk of give-away

Napolitain met bedrukte chocoladewikkel

Wat doen uw gasten wanneer ze een gepersonaliseerde Napolitain geserveerd krijgen? Zelfs wie niet van chocolade houdt en de Napolitain / Mignonnette ongeopend laat, ziet de tekst of de afbeelding op de wikkel. De kans is groot dat een tafelgenoot het overgebleven chocolaatje in de jaszak of tas meeneemt. Dit is precies de kracht van onze gepersonaliseerde ‘koffiechocolaatjes’. Uw logo, bedrijfsnaam, slogan, of boodschap wordt meermaals gelezen!

De wikkel van dit chocolaatje is volledig te personaliseren. Wikkels worden bedrukt door middel van digitale of conventionele full colour druk voor volledige ontwerpvrijheid. Een voordeel van digitale bedrukking is dat u geen extra kosten per drukkleur betaalt.

Napolitain_2

De Napolitain die rekening houdt met marges

U wilt graag dat het chocolaatje bij de koffie uw verhaal vertelt, maar niet tegen elke prijs? Begrijpelijk! Als ondernemer, chef of inkoper dient u rekening te houden met marges. Deze liggen bij onze koffiechocolaatjes zeer goed. Een gepersonaliseerde Mignonnette (koffiechocolaatje) kost ca. 9 cent, inclusief de drukkosten voor de wikkel. U heeft daarmee een ongeveer gelijke marge als op een gemiddeld koekje zonder marketinguiting.

De voordelen van ‘een aangeklede koffie’

Een koffie of thee geserveerd krijgen waar bij de presentatie geen of weinig aandacht aan is besteed, is voor veel gasten een teleurstelling. En voor de ondernemer een gemiste kans. Een goede koffiepresentatie hoeft niet moeilijk te zijn. Of uw personeel nu een voorverpakt koekje uit een doos haalt, of een chocolaatje met een leuke wikkel, kost in handeling niets meer. Voor de gastbeleving maakt het echter een groot verschil. Gepersonaliseerde koffiechocolaatjes zijn:

 • Aantrekkelijk voor gasten
 • Dankzij tekst, logo of een foto een communicatiemogelijkheid
 • Een middel om u te onderscheiden
 • Een teken van gastvrijheid
 • Voedsel hygiënisch dankzij de wikkels

Overtuigd van de voordelen? Neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een proefverpakking.

Veelgestelde vragen over de Napolitains van Koffiechocolaatje.be

Ik maak me zorgen over het smelten van de chocolade. Hoe zit het daarmee?

De naam ‘koffiechocolaatje’ geeft al aan dat u Napolitains moet kunnen serveren naast een warm kopje koffie of andere warme drank. Daarom wordt elke Napolitain niet alleen verpakt in een gepersonaliseerde papieren wikkel, maar heeft deze ook een zilverkleurige of goudkleurige warmtebestendige wikkel. Uw gasten genieten van een lekker, mini-tablet chocolade die wel een ‘smelt-in-de-mond-sensatie’ geeft, maar tot die tijd blijft wat het is: een stevige Napolitain die u gerust op hetzelfde schoteltje kunt serveren als de warme drank die u presenteert.

Hoelang zijn Napolitains houdbaar?

Onze melkchocolade Napolitains zijn 18 maanden houdbaar, de pure chocolade 24 maanden.

Wat is de minimale afname van gepersonaliseerde Napolitains?

De minimale afname per bestelling is 24 kilo. Hierin zitten ca. 4.560 stuks. Wanneer u de Napolitains bij de koffie of thee serveert, en daarvan 25 stuks per dag verkoopt, is 24 kilo voldoende voor zes maanden. Om de kosten voor het bedrukken van de wikkels laag te houden, geldt een minimale afname van wikkels die goed is voor 48 kilo. Wilt u geen 48 kilo op voorraad hebben, dan kunt u deze per bulk van 2 × 24 kilogram op afroep afnemen.

Hoe worden de Napolitains geleverd?

De Napolitains worden geleverd in bulkverpakkingen van 2.102 kilogram bruto per verpakking. Een kilogram gereed eindproduct bevat 195 vierkante Napolitains.

Welke kwaliteit heeft jullie koffiechocolaatjes?

De beste! Dat durven we wel te stellen. De Napolitains / Mignonnette die u bij ons koopt zijn van een hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt van Belgische UTZ/RA gecertificeerde chocolade.

Wat kosten Napolitains?

Onze verkoopprijs bedraagt ca. 9 cent per stuk. Dit is INCLUSIEF bedrukking van de wikkel. Voor deze prijs heeft u een product van topkwaliteit dat tijdens een kopje koffie uw verhaal vertelt.

Wat is de levertijd?

De levertijd wordt beïnvloed door het drukproces van de wikkels. De maximale levertijd is 5 weken.

Napolitain_3
Scroll naar boven