Chocoladewikkel

Koffiechocolaatje met een gepersonaliseerd chocoladewikkel

Een chocoladewikkel die indruk maakt

De chocoladewikkel van ‘het chocolaatje bij de koffie’, is bij de Napolitain of Mignonnette’ even belangrijk als het chocolaatje zelf. Juist de gepersonaliseerde wikkel van het vierkante of rechthoekige chocolaatje zorgt ervoor dat het chocolaatje opvalt. Dat maakt de chocoladewikkel tot een instrument om met gasten te communiceren. Dit kan in de vorm van een logo, een tekst of foto. Mensen ontvangen Napolitains met bedrukte chocoladewikkel als een gastvrij geschenk waarmee u opvalt!

Serveer ook uw warme dranken met een beetje meer (marketing)aandacht. Bestel vandaag nog onze chocolaatjes met gepersonaliseerde chocoladewikkel. Onze verkoopprijs van ca. 9 cent per koffiechocolaatje is INCLUSIEF bedrukking.

 • Hoge gastwaardering
 • Full colour gepersonaliseerde chocoladewikkel
 • Onderscheidende presentatie
 • Als klein presentje breed toepasbaar
 • Voedsel hygiënisch dankzij warmtebestendige folie plus chocoladewikkel
Chocoladewikkel

Chocolade met bedrukte wikkel voor de horeca

Als horecaondernemer weet u: een verzorgde presentatie doet ertoe. Een warme drank ‘aangekleed serveren’ leidt tot een hogere klanttevredenheid. Een chocolaatje met een mooi wikkeltje valt in de smaak. Voor u is de verpakking een communicatiemogelijkheid. Kiest u voor chocoladewikkels met verschillende teksten, zodat de gast bij elke nieuw geserveerd kopje koffie of thee verrast blijft? Voor een afbeelding die voor een glimlach zorgt of kiest u voor uw bedrijfsnaam of logo? De mogelijkheden zijn divers.

Met dezelfde eenvoudige handeling voor uw personeel, serveert met u met een Napolitain met bedrukte chocoladewikkel méér dan een standaard koekje kan. Met een gepersonaliseerd wikkeltje serveert letterlijk uw stukje goede naam.

Napolitains met bedrukte chocoladewikkel bestellen? De chocoladewikkels worden bedrukt voor een minimale afname van 48 kilo. Met de lange houdbaarheid van 18 (melk) tot 24 maanden (puur) is dit geen probleem. Het is bij ons mogelijk om de afname van uw Napolitains op afroep van 2 × 24 kilo te plaatsen.

 • In hotels als gastvrij gebaar op het hoofdkussen
 • Als tafeldecoratie met een boodschap
 • Gepresenteerd in een glazen schaal als visitekaartje op de balie

Toepassingen voor chocolade met bedrukte chocoladewikkel

Het koffiechocolaatje met bedrukte chocoladewikkel is meer dan een chocolaatje voor bij de koffie of thee. De toepassingen van Napolitains met een gepersonaliseerd wikkeltje is geschikt als smakelijk en gastvrij communicatiemiddel voor de horeca, hotellerie, evenementenbranche en binnen de zakelijke omgeving. De toepassingsmogelijkheden zijn divers.

 • Smaakvolle presentatie naast een warme drank op elk moment van de dag
 • Welkomstgeschenk met gastvrije tekst op de hotelkamer
 • Binnen de hotellerie als presentje op het hoofdkussen
 • Chocoladewikkel met naam of logo als tafeldecoratie tijdens zakelijke meetings
 • Verrassend visitekaartje in een schaal op de receptiebalie
 • Meerdere Napolitains met bedrukte chocoladewikkel als relatiegeschenk
 • Eetbare give-away tijdens beursdagen
Chocoladewikkel-2

Onze Napolitains met bedrukte chocoladewikkel

De vierkante Napolitains meten elk 38x38x3 mm. Ze worden gemaakt van (h)eerlijke UTZ gecertificeerd Belgische chocolade. De variant melkchocolade bevat 32% cacao en is 18 maanden houdbaar. De variant pure chocolade bevat 58% cacao en is 24 maanden houdbaar. Onder de bedrukte chocoladewikkel hebben de Napolitains een zilver- of goudkleurige warmtebestendige folie. De minimale afname bedraagt 24 kilo, wat goed is voor ca. 4.560 chocolaatjes.

Overtuigd van de voordelen? Neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een proefverpakking.

Veelgestelde vragen over gepersonaliseerde chocoladewikkels

Is de chocoladewikkel warmte bestendig?

Deze begrijpelijke vraag wordt ons vaak gesteld. De chocolaatjes zijn ontwikkeld om te presenteren naast een warme drank. Hiervoor zijn de ‘Naps’ verpakt met een dubbele chocoladewikkel. Direct om de chocolade zit een warmtebestendige zilverkleurige of goudkleurige wikkel. Daaromheen zit het gepersonaliseerde chocoladewikkeltje. Deze dubbele verpakking zorgt voor de nodige warmtebestendigheid. Daarnaast is deze verpakking natuurlijk vele malen voedsel hygiënischer dan het traditionele koekje zonder verpakking

Wat is de vorm van chocolade met bedrukte chocoladewikkel?

Onze Napolitains zijn leverbaar als vierkant chocolaatje en als rechthoekige chocolaatje.

Heb ik vrije keus wat betreft de bedrukking van de chocoladewikkels?

Absoluut! Dit is precies het idee achter de presentatie van Napolitains met gepersonaliseerde chocoladewikkels. U koopt bij ons heerlijke koffiechocolaatjes met uw eigen ontwerp op de chocoladewikkel. De wikkel wordt full colour of digitaal gedrukt. Dit betekent dat u alle keuzevrijheid heeft wat betreft het design van de wikkels. Uiteraard adviseren wij u graag wanneer u ideeën nodig heeft.

Hoe lever ik mijn ontwerp voor de wikkelchocolade aan?

De verzorging van het printwerk doen wij voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de gewenste tekst of afbeelding bij de bestelling aan ons doorgeven. Afhankelijk van het type afbeelding vertellen we hoe u het design en in welke resolutie u het ontwerp dient aan te leveren.

Kan ik chocoladewikkels bestellen als relatiegeschenk?

Ja, dit kan. Chocolaatjes met bedrukte chocoladewikkels zijn ook perfect als relatiegeschenk. In dat geval worden ze geleverd in een relatieverpakkingen in plaats van bulkverpakking. Omdat wij een leverancier zijn voor de horeca, hotellerie en zakelijke markt, dient u wel rekening te houden met een minimale afname. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Wat kosten koffiechocolaatjes, Napolitains / Mignonnette met bedrukte chocoladewikkel?

De prijs zal u verbazen. Voor een prijs die niet vaak lager is dan een representatief koekje bij de koffie, serveert u gasten een koffie- of theebijlage met veel meer klasse. Per stuk kost een Napolitain bij ons circa. 9 cent. Dit is INCLUSIEF bedrukking van de chocoladewikkel.

Wat is de levertijd van jullie chocoladewikkel?

De levertijd wordt beïnvloed door het drukproces van de wikkels. De maximale levertijd is 5 weken.

Scroll naar boven